Οι πληγές στο σώμα μας κάποιες φορές είναι δύσκολο να γιατρευτούν. Είτε αυτές είναι εξωτερικά τραύματα και εσωτερικά. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι πληγές, οι οποίες προέρχονται από μία δύσκολη κατάσταση ή εμπειρία ή και απογοήτευση. Ο καιρός περνά και εσύ ξεχνάς ένα πράγμα. Πως αξίζεις. Και επειδή αξίζεις τα καλύτερα είναι καιρός να πεις αντίο σ’ ό, τι σε πληγώνει.

Σταμάτα να κοιτάς το παρελθόν

Το παρελθόν πάντοτε υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Όλοι ξέρουμε πόσο οδυνηρό είναι να κοιτάζεις το παρελθόν, να συγκρίνεις, να θυμάσαι αυτά που σε πλήγωσαν και να γεμίζεις με μαύρα σύννεφα. Καιρός να πεις αντίο σ’ ό, τι σε πληγώνει. Προστάτευσε τον εαυτό σου με το να διαγράψεις το παρελθόν σου. Γνωρίζω ότι το παρελθόν δεν είναι κόλλα χαρτί για να το τσαλακώσεις. Δεν είναι κουτί για να γράψεις πάνω του με κόκκινο μαρκαδόρο ένα τεράστιο «ΤΕΛΟΣ». Μπορείς όμως πολύ απλά να σκέφτεσαι θετικά και να κοιτάς μπροστά.

попрощаться с тем, что приносит боль 1

Κάνε ό, τι σου γεμίζει τη ψυχή

Είναι καιρός να πεις αντίο σ’ ό, τι σε πληγώνει, λοιπόν. Άλλωστε η ζωή είναι πολύ σπουδαία, με τόσα και τόσα.  Σε περιμένει να τη γεμίσεις με πολύχρωμα χρώματα.  Άφησε το παρελθόν και αυτά που σε πληγώνουν στην άκρη και κάνε ό, τι σου γεμίζει τη ψυχή.

–>Ξεκίνα γυμναστήριο

–>Μελέτησε για τη «μαγεία» της Aerial Yoga και πήγαινε το συντομότερο να κάνεις μαθήματα!

–>Κάνε καινούργιους φίλους και κτίσε εμπειρίες

–>Ταξίδεψε

–>Γέμισε τις μέρες σου με όμορφες και αξέχαστες στιγμές

Προπάντων, αφαίρεσε από το λεξιλόγιο σου λέξεις όπως μονοτονία, μιζέρια και στεναχώρια. Αυτές οι λέξεις το μόνο που προσφέρουν στο κάθε πονεμένο ή μη πονεμένο άτομο είναι να τον κάνουν να κουράζει το μυαλό και το σώμα του.

попрощаться с тем, что приносит боль 2

Μη ξεχνάς την «ασπίδα» σου

Λένε πολλοί ότι ένα δάκρυ έχει περισσότερη δύναμη από ένα χαμόγελο. Γιατί το δάκρυ είναι πιο πειστικό και πιο αληθινό. Μπορούμε κάλλιστα να πούμε και το αντίθετο. Το χαμόγελο είναι πιο δυνατό από ένα δάκρυ. Γιατί σου προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις την πιο όμορφη καμπύλη στο σώμα σου. Σε ομορφαίνει και σε κάνει αξιαγάπητο/η. Θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση και θα ξέρεις ότι δημιουργείς ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους γύρω σου.

Καιρός να πεις αντίο σε ό, τι σε πληγώνει

Άφησε στο περιθώριο της καρδιάς σου λοιπόν, ότι σε πονάει. Πες αντίο και φώναξέ το να σε ακούσει και η άλλη πλευρά του πλανήτη. Ζήσε όπως εσύ επιθυμείς και βάζε όρια στις σχέσεις σου. Φιλικές, ερωτικές ακόμα και οικογενειακές. Σβήσε τις πληγές σου, σαν να τις σβήνεις με μαγικό τρόπο και χάραξε από πάνω τους «ΜΠΟΡΩ», «ΘΕΛΩ», «ΑΝΤΙΟ». Γιατί στη δική σου ζωή εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κανείς άλλος!

 

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.