Ο λόγος που η ευτυχία κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται μοναδικά είναι για να τους υπενθυμίζει πως η ζωή είναι απίστευτα όμορφη. Μεταξύ άλλων, η ευτυχία προσφέρει πάντοτε την αίσθηση ότι ο χρόνος είναι σταματημένος και η σκηνή είναι όλη δική τους. Το πιο σημαντικό λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, είναι να κάνεις τα μάτια του διπλανού σου να λάμπουν από ευτυχία.

Κάνε τη στιγμή να γραφτεί στην ιστορία σου

Να κάνεις τα μάτια του διπλανού σου να λάμπουν από ευτυχία. Γιατί δεν αξίζουν σε κανένα τα δάκρυα, οι πληγές και τα πονεμένα λόγια. Έχεις την ευκαιρία μέσα από μια στιγμή ευτυχίας να μοιραστείς τα πιο ξεχωριστά συστατικά της ζωής.

Δεν είναι άλλα από ένα χαμόγελο, ένα αστείο, ένα χάδι, μια καλή κουβέντα. Ένα ψιθύρισμα, ένα θαρραλέο «μπορείς, μπορούμε μαζί». Μη ξεχνάς ότι ο διπλανός σου δε θα σου το πει ξεκάθαρα «θέλω να νιώσω ευτυχισμένος».

Κοίταξέ τον στα μάτια. Τι μπορείς να κάνεις για να αισθανθεί την ευτυχία; Τι του λείπει, τι μπορείς να του αναπληρώσεις;

Να κάνεις τα μάτια του διπλανού σου να λάμπουν από ευτυχία

Κάνε τα μάτια του άλλου να λάμπουν από ευτυχία

Είναι αλήθεια, πως μαζί γινόμαστε πάντα καλύτεροι. Αυτή η φάση, μπορεί να χαρακτηριστεί ως η φάση που χρειάζεται να κοιμάσαι και να ξυπνάς μαζί της. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε την ευτυχία στη ζωή μας.

Γιατί να μη γίνεις η αιτία για να χαμογελάσει κάποιος και να πει «είμαι ευτυχισμένος»; Πάρε τον αγκαλιά, χάιδεψε τον στα μαλλιά, πες του γλυκά λόγια. Δε θα ευτυχίσει με τα χρήματα, ούτε τα ακριβά δώρα.

Ο δίπλα σου, αν υποφέρει, είτε αυτός είναι οικογένεια, φίλος, γνωστός ή και άγνωστός βρίσκεται στη «φάση του ακροβάτη». Ισορροπεί σ’ ένα σκοινί και θεωρεί ότι αν στραβοπατήσει θα χάσει το παιχνίδι.

Αν και τέτοιο πράγμα δεν ισχύει, (γιατί πάντοτε όσο κι αν χάνουμε και πέφτουμε, η άσπρη μέρα έρχεται), αυτός χρειάζεται μια επιβεβαίωση ότι στο δρόμο αυτό τον σκοτεινό δεν είναι μόνος.

Να κάνεις τα μάτια του διπλανού σου να λάμπουν από ευτυχία

Γιατί να μην του το επιβεβαιώσεις εσύ; Γιατί να μην κάνεις τα μάτια του να λάμψουν από ευτυχία; Έστω και λίγα λεπτά. Γίνε η σκιά του και ο σύμμαχός του. Μην περιμένεις να στο ζητήσει εύκολα. Άνοιξε τα μάτια και τ’ αυτιά σου και χαμογέλασέ του. Δες τον στα μάτια και θα καταλάβεις πολλά. Και ύστερα, πάρε τον μαζί σου, αγκάλιασε τον σαν να’ ναι το δικό σου μωρό.

 

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!