Καθημερινότητα, ρουτίνα, δουλειά και σπίτι. Τρέξιμο, χρόνος-τύραννος και πολλές υποχρεώσεις! Πώς θα σας φαινόταν αν οι στιγμές μας, βαρετές και μη, να μεταμορφώνονταν σε μαγικές και ξεχωριστές; Πώς θα ήταν αν η κάθε στιγμή γινόταν αξέχαστη; Οι 3 μαγικές λέξεις της ζωής, μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα μας. Αρκεί να πιστέψουμε σ’ αυτές!

Οι 3 μαγικές λέξεις της ζωής

Μετάτρεψε μία κουραστική μέρα σε ενδιαφέρουσα. «Πετάξτε» στα σύννεφα, «χαθείτε» και «σκαλίστε» τις στιγμές σας! Κάπου κάπου είναι καλό να γινόμαστε ξανά παιδιά, να χαζεύουμε και να χοροπηδάμε από την χαρά μας. Χρειαζόμαστε την αλλαγή, το κάτι διαφορετικό που πολλές φορές ονειρευόμαστε. Γιατί να μην το κάνουμε πραγματικότητα;

Μάθετε να «πετάτε»

«Πετάω με το αεροπλάνο», «πετάει ο γλάρος», «πετάει η πεταλούδα». «Πετάμε και εμείς!», γιατί μπορούμε. Μπορεί να μην έχουμε φτερά αλλά έχουμε τη δυνατότητα να τα ονειρευτούμε και μ’ αυτά να πετάξουμε σε καλύτερους κόσμους. Να ονειρεύεστε, να κάνετε ευχές στ’ αστέρια και να πετάτε στα σύννεφα. Γιατί ονειροπόλος πάει να πει «πουλί ταξιδεμένο!»

Οι 3 μαγικές λέξεις της ζωής

Να «χάνεστε»

Για τον έρωτα έχουν γραφτεί πολλά, πάμπολλα. Για την αδιαφορία και για την στεναχώρια πιο πολλά. Αυτές οι έννοιες μπορεί να είναι τα άκρως αντίθετα, παρόλα αυτά έχουν ένα κοινό. Και στα δύο μπορεί κάποιος να «χαθεί». Στον έρωτα μπορεί να «χαθεί», να «απλωθεί» και να «βυθιστεί» στα νερά του. Στα αρνητικά συναισθήματα μπορεί κάλλιστα να «χαθεί» και να μην ξαναπατήσει! Αν εμείς είμαστε οι πληγωμένοι καλό θα ήταν να αποχωρήσουμε και να «χαθούμε» μια και καλή. Η αδιαφορία και στεναχώρια δεν κάνουν για μας! Να «χάνεστε» και να λέτε, «ευχαριστώ, δε θα πάρω!»

Να «σκαλίζετε» στιγμές

Μέσα στις 3 μαγικές λέξεις της ζωής περιλαμβάνεται και το «σκάλισμα». Η μέρα δεν τελειώνει στη δουλειά; «Σκαλίστε» τις στιγμές σας. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να την κάνετε διαφορετική. Πάρτε γλυκά και κεράστε τους συναδέρφους σας. Μιλήστε, έστω και λίγα λεπτά για τα ταξίδια που έχετε προγραμματίσει. Και πάνω από όλα χαμογελάστε. Αυτή η φράση ισχύει και σε άλλες φάσεις της μέρας. Για παράδειγμα, σε ένα οικογενειακό τραπέζι και σε μία βόλτα. «Σκαλίστε» τη στιγμή. Βρείτε το κάτι διαφορετικό, «σκαλίζοντας» τα πάντα γύρω σας και κάντε την να ξεχωρίσει.

Οι 3 μαγικές λέξεις της ζωής