Όλοι λίγο πολύ διαβάζουμε τα reviews πριν κάνουμε μια αγορά. Κι αν έχουμε και δική μας σελίδα στα Social Media ή κατάστημα, τα ζητάμε συνεχώς. Αλήθεια, εσύ αφήνεις θετικά reviews; Χωρίς φυσικά να στα ζητάει κάποιος, απλά επειδή κάτι σου άρεσε ή ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις σου;

 

Να αφήνεις θετικά reviews λίγο πιο συχνά από ότι συνήθως

Αν είσαι ικανοποιημένος από μια υπηρεσία, να το δηλώνεις. Μπορεί να σου πάρει 2 λεπτά αλλά θα έχει μεγάλη σημασία για την επιχείρηση, κυρίως αν είναι μικρή ή οικογενειακή.

 

Φυσικά, κανείς δεν λέει να λες ψέματα ή να μην είσαι ρεαλιστής. Αλλά αν έχεις κάτι καλό να πεις, πες το. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία καλοσύνης να πάει χαμένηΈχει ανάγκη ο κόσμος από λίγο πιο όμορφες πράξεις και αυτή είναι μια μικρή μεν αλλά όμορφη. 

 

Η πραγματική αξία ενός review

Ο λόγος γι’ αυτή την προτροπή, δεν είναι τόσο για το περιεχόμενο του review που θα αφήσεις. Αλλά για την θετική πράξη καθ’ αυτή.

 

Πολύ εύκολα κάποιος γράφει αρνητικές κριτικές, αλλά γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και με τις θετικές;

 

Οι θετικές μάλιστα είναι περισσότερες, οπότε αν γράφουμε κάτι καλό για όλα τα θετικά που συμβαίνουν, θα συμβάλλουμε στο να έχουμε μια πιο όμορφη καθημερινή εικόνα. Και στην εικόνα αυτή, θα είμαστε εμείς πρωταγωνιστές. Δεν θα είναι μόνο θετικά σημάδια από τρίτους.

 

Να είσαι εσύ αυτός που μιλάει θετικά

Μην περιμένεις πάντα από τρίτους να κάνουν κάτι καλό. Και μην μένεις απαθής. 

 

Κάνε κι εσύ ένα βήμα σε οτιδήποτε προσθέτει λίγο χρώμα στον κόσμο γύρω σου. Η αισιοδοξία είναι επιλογή και με τις πράξεις μας το δείχνουμε στον κόσμο γύρω μας. Ένα review έχει μεγάλη αξία για μια επιχείρηση και δεν σου κοστίζει και τίποτα. 

 

Στο χέρι σου

Βοήθησε λίγο με τη διάδοση της θετικότητας, αφήνοντας θετικά reviews όποτε το κρίνεις απαραίτητο. 

 

Να θυμάσαι πάντα, καμία ευκαιρία καλοσύνης δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη!

 

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!