Χαρούμενος άνθρωπος θα πει…όμορφες και θετικές σκέψεις. Θα πει ονειροπόλος, θα πει γελαστός σε όλα τα στάδια της ζωής του. Θα πει γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια. Γύρω μας υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι. Πρόκειται για άτομα τα οποία ίσως-λέω ίσως, να βρίσκονται πολύ κοντά μας και ακόμα να μην τους έχουμε ανακαλύψει. Ποιες οι συνήθειες των χαρούμενων ανθρώπων και πού κρύβονται…συνήθως;

Συνήθειες χαρούμενων ανθρώπων

Οι συνήθειες των χαρούμενων ανθρώπων είναι οι πιο ανθρώπινες και οι πιο «αθώες». Περιέχουν συνήθως την ειλικρίνεια, τη στοργή και την αγάπη. Κρύβονται πίσω από τις λέξεις «θέλω» και «μπορώ». Μπορούν να ονειρευτούν και να αγαπήσουν επειδή θέλουν και μπορούν. Μπορούν να αλλάξουν τις κακές συνήθειες τους που πιθανόν να πληγώνουν τους δίπλα τους, επειδή θέλουν.

Счастливые люди улыбаются

Χαμογελάνε συνεχώς

Οι χαρούμενοι άνθρωποι χαμογελάνε στις νίκες και στις ήττες τους. Ξεπερνάνε μία δυσκολία με λίγο χιούμορ, με αγκαλιές και φιλιά. Έχουν πάντοτε αυτή την καμπύλη στο πρόσωπό τους και έχουν πάντοτε μία καλή κουβέντα στο στόμα τους. Δεν επηρεάζουν και προσέχουν τα λόγια τους.

«Kυνηγάνε» τον εθελοντισμό

Οι συνήθειες των χαρούμενων ανθρώπων κρύβονται πίσω από κάθε πράξη καλή και αγαθή. Αυτά τα άτομα «κυνηγάνε», συνήθως, τον εθελοντισμό. Τους βλέπεις σε οργανωμένα σύνολα και σε δημόσιους χώρους να μοιράζουν φυλλάδια για ευαισθητοποίηση του κοινού σε διάφορα θέματα. Αγαπούν την ανθρωπιά και πάνω από όλα αγκαλιάζουν όλους τους ανθρώπους.

Счастливые люди помогают

Είναι ανοιχτόμυαλοι

Τα χαρούμενα άτομα συνήθως είναι ανοιχτόμυαλα. Ακούνε και δέχονται όλες τις απόψεις και έτσι έχουν την δυνατότητα να σκέφτονται πιο ανοιχτά. Κάνουν όνειρα. Δεν ντρέπονται να πουν πως είναι ονειροπόλοι και δεν τους νοιάζει ποτέ η κριτική των άλλων γύρω τους.

Ζούνε με χαρά, την πιο μικρή στιγμή

Αγαπάνε τη ζωή και το αποδεικνύουν μέσα από τις μικρές στιγμές, που για αυτούς φαίνονται αιώνιες. Σταματάνε το χρόνο σε ένα φιλί και σ’ ένα άγγιγμα. Σκάνε χαμόγελα και γέλια και γίνονται παιδιά, μαζί με τα παιδιά τους. Χαίρονται με τα πιο απλά και αθώα πράγματα. Απολαμβάνουν τη μυρωδιά ενός λουλουδιού και το φωνάζουν δυνατά. Γεύονται ένα γλυκό και το δείχνουν. Κτυπάνε το πόδι τους και ανοίγει μία πληγή και το μοιράζονται με τους γύρω τους.  Δεν τους νοιάζει αν βραχούν ή αν χαλάσουν τα μαλλιά τους στις βροχές.  Απολαμβάνουν το κάθε λεπτό. 

Счастливые люди

Είναι ευαίσθητοι

Αυτά τα σπάνια πλάσματα, τα χαρούμενα, είναι πολλές φορές πολύ ευαίσθητοι. Συγκινούνται με το παραμικρό, συμπονάνε με τους γύρω τους και αγωνίζονται για το δίκιο. Και τις πλείστες φορές, όσο και αν κάτι τους πονάει προσπαθούν να μην το δείχνουν. Γιατί πολύ απλά δε θέλουν να μεταδώσουν την αρνητικότητα στους άλλους. Χαμογελούν και ξεχνάνε τα πάντα. Μοιράζονται και νιώθουν ένα.

Τις συνήθειες των χαρούμενων ανθρώπων μπορείς να τις υιοθετήσεις. Και αυτοί έχουν τις μαύρες και τις άσπρες τους καταιγίδες αλλά πάντα βρίσκουν ένα τρόπο να σηκώνονται. Και κάνουν πάντα αρχή με ένα χαμόγελο!

 

Μη ξεχνάτε να μας ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!

Συνήθειες χαρούμενων ανθρώπων