Τι ωραίο πράγμα το χαμόγελο! Πόση δύναμη περιέχει αυτή η μαγική έκφραση στο πρόσωπό μας. Οι ειδικοί λένε ότι είναι το φυσικό φάρμακο που κάνει το σώμα (και την ψυχή μας), να νιώθει καλά. Ακόμα και αν δεν το θέλεις, η κίνηση των χειλιών σου, θα τονώσει, αλλάξει την διάθεση σου. Το χαμόγελο σου είναι η δύναμη σου

Χαμογέλα και ο κόσμος θα δείχνει πιο όμορφος. Χαμογέλα και ο κόσμος θα σου ανταποδώσει όλη αυτή την «μαγεία». Χαμογέλα στη ζωή για να σου χαμογελάει κι αυτή.

Χαμογέλα ακόμα και στις δυσκολίες. Ειδικά στις καθημερινές δύσκολες στιγμές και στα εμπόδια που συναντάς. Γιατί είναι ίσως η μεγαλύτερη δύναμη σου, κάποιες φορές, είναι όλα όσα έχεις!

Τι πιο υπέροχο;

Να χαμογελάς, γιατί τι είναι άραγε πιο υπέροχο από ένα μεγάλο, αληθινό, χαμόγελο; Ένα χαμόγελο στον γείτονα, στον συνάδελφο, σε ένα περαστικό, στον οδηγό του αυτοκινήτου που σε προσπέρασε, στον άγνωστο που μπήκατε μαζί στον ανελκυστήρα.

Χαμογέλα σε ένα ηλικιωμένο και ανταπόδωσε ένα υπέροχο παιδικό χαμόγελο. Γιατί τα παιδιά, «ξέρουν» πολύ καλύτερα αυτή την θαυματουργή κίνηση των χειλιών.

Να… σου χαμογελάς!

Να χαμογελάς συχνά και στον… εαυτό σου. Ναι, να χαμογελάς και στον εαυτό σου και να ομορφαίνεις τη ζωή σου, τον κόσμο σου, μ’ αυτό το μαγικό χαμόγελο. δύναμη που δεν μπορείς να βρεις αλλού.

Έτσι θα δίνεις δύναμη στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου. Ενίοτε θα παίρνεις και εσύ δύναμη και κουράγιο. Φτάνει να το πιστεύεις. Φτάνει να χαμογελάς.

Χαμόγελα, αγάπα, ζήσε…

Χαμόγελα με την κάθε ευκαιρία… Χαμόγελα, αγάπα, ζήσε την κάθε στιγμή. Αν η ψυχή σου χαμογελά και η καρδιά χτυπά δυνατά, θα νιώσεις ευτυχισμένος. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι οι άνθρωποι που χαμογελούν συχνά είναι πιο ευτυχισμένοι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα ή ότι δεν αντιμετωπίζουν σκοτούρες στην καθημερινότητά τους. Αντιθέτως, έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης των δυσκολιών στη ζωή τους. Χαμογελούν!

Αισιοδοξία και θετικότητα

Το χαμόγελο χαρίζει αισιοδοξία και θετικότητα στη ζωή μας. Μας κάνει να σκεφτόμαστε διαφορετικά! Μας βοηθάει να βλέπουμε πέρα από κάθε πρόβλημα.

Μας δίνει περισσότερες από μια επιλογές για τη λύση των προβλημάτων που μας βασανίζουν καθημερινά. Και αυτό συμβαίνει γιατί όταν χαμογελάμε αισθανόμαστε δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

σημ. Να θυμάσαι ότι χρειάζονται λιγότεροι μύες για να χαμογελάσεις παρά για να συνοφρυωθείς.

Το χαμόγελο σου είναι η δύναμη σου

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.