Η αγάπη είναι η πιο σπουδαία δύναμη που υπάρχει και που τα θεραπεύει όλα. Τα θαύματα συμβαίνουν όταν είσαι έτοιμος να τα δεχτείς. Όλα έρχονται όταν είσαι έτοιμος να τα δεχτείς. Η δύναμη της αγάπης


Τα δίδυμα Kyrie και Brielle Jackson

Η ιστορία των Kyrie και Brielle Jackson κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια. Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 17 Οκτωβρίου 1995, στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ της Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ. Η Kyrie γεννήθηκε πρώτη, ζύγιζε 900 γρ. και σιγά σιγά άρχισε να συνέρχεται.

Όμως, η Brielle ζύγιζε 80 γρ. λιγότερο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν κάθε μέρα. Είχε αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα και χαμηλή συγκέντρωση οξυγόνου. Όλοι υπέθεταν πως θα έχανε τη ζωή της.


Η πίστη της νοσοκόμας

Η νοσοκόμα, όμως, η Gayle Kasparian, που ήταν υπεύθυνη των μηχανημάτων στα οποία ήταν συνδεδεμένη η θερμοκοιτίδα, έκανε κάτι που άλλαξε αυτό που έμοιαζε αναπόφευκτο.

Παρά τα όσα προέβλεπαν οι κανόνες του νοσοκομείου, ζήτησε την άδεια των γονιών των κοριτσιών και έβαλε την Brielle πλάι στην αδερφούλα της.

Το θαύμα έγινε!

Μόλις έκλεισαν οι πόρτες του δωματίου, η Kyrie έφερε το χεράκι της πάνω στην Brielle, και τότε έγινε το θαύμα. Μέσα σε λίγες ώρες, ο καρδιακός παλμός της Brielle επανήλθε, η οξυγόνωση του αίματός της επέστρεψε σε φυσιολογικές τιμές, ενώ άρχισε και να κερδίζει βάρος τις ημέρες που ακολούθησαν.

Αυτή η υπέροχη ιστορία επαναλήφθηκε στις 25 Ιουλίου του 2012, στο Τουκουμάν, με τις Zamira και Morena Guadalupe.


Η αγάπη είναι η πιο σπουδαία δύναμη που υπάρχει και που τα θεραπεύει όλα

Ζει μέσα στον καθέναν από εμάς. Αυτή η ιστορία συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου. Υπάρχουν αγκαλιές που σου σώζουν τη ζωή.

Εξακολουθείς ακόμη να αμφισβητείς τις δυνατότητές, αλλά και τη θεραπευτική δύναμη της αγάπης;

Τα θαύματα συμβαίνουν όταν είσαι έτοιμος να τα δεχτείς.
Όλα έρχονται όταν είσαι έτοιμος να τα δεχτείς!

Απόσπασμα από το βιβλίο της Rut Nieves με τίτλο «Πίστεψε σ’ εσένα»

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.