Αν και έχουμε ακόμη μήνες μέχρις ότου ανακοινωθεί η νέα ναυαρχίδα της Samsung, εντούτοις κάποια πρώτα leaks έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Το Samsung Galaxy S11 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Φλεβάρη ή Μάρτη του 2020 και ήδη υπάρχουν αναφορές ως προς τις δυνατότητες αλλά και την ίδια την ονομασία του μοντέλου.

 

Τι να περιμένουμε με το Samsung Galaxy S11

Κατ’ αρχάς, υπάρχουν αναφορές για την ίδια ονομασία της συσκευής. Ενδεχομένως να προτιμηθεί το Galaxy S20, λόγω της νέας δεκαετίας που θα έχουμε.

 

Από κει και πέρα, οι τιμές δεν θα αποκλίνουν ιδιαίτερα από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Εξαρτάται πάντα από τη χωρητικότητα του κάθε τηλεφώνου, ωστόσο ίσως παρατηρηθεί μια μικρή αύξηση. Αν λάβουμε υπόψη πως το S10 ήταν λίγο πιο ακριβό από το S9, τότε είναι πιθανή μια μικρή διαφορά προς τα πάνω.

 

Οι διαφορές στην κάμερα

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια δίνεται απίστευτη προσοχή στις κάμερες που έχουν τα κινητά. Η ίδια η Samsung είχε ανακοινώσει αισθητήρες 48MP και 64MP, οπότε είναι πιθανό να τους δούμε στο νέο μοντέλο.

 

Εντυπωσιακή θα είναι πάντως ενδεχόμενη μεγαλύτερη κάμερα. Η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε και 108MP που είναι πιθανό να εξοπλίσει τα νέα μοντέλα.

 

Πιθανόν 4 να είναι οι αισθητήρες της κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ ακούγεται έντονα και το x5 optical zoom. 

 

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Καθώς η εταιρεία δούλευε σε 12GB DRAM τότε αυτή θέτει υποψηφιότητα για να ενσωματωθεί στο S11. Όσο για τον επεξεργαστή, υποψηφιότητα πέρα από τον Exynos θέτει και ο Snapdragon 865, τουλάχιστον σε κάποια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική.

 

Δεν αποκλείεται πάντα να «δανειστεί» κι άλλα χαρακτηριστικά από αντίστοιχης δυναμικής μοντέλα που κυκλοφορούν. Αν και όλα είναι ανοιχτά ακόμη, εντούτοις υπάρχουν αναφορές ακόμη και για αντικατάσταση όλης της σειράς S με νέα ονομασία. 

 

Περισσότερα καθώς περνά ο καιρός

Το νέο Samsung Galaxy S11 θα αναμένεται με ενδιαφέρον. Δεν έχουμε ακόμη πολλές πληροφορίες ούτε για την οθόνη, ούτε για το μέγεθος που θα έχουμε.

 

Το σίγουρο είναι πως με την είσοδο της νέας δεκαετίας θα υπάρχει διάθεση από τις εταιρείες «να παίξουν» με τα χαρακτηριστικά των συσκευών τους. Έτσι θα συμβαδίζουν με τα νέα δεδομένα της εποχής.

 

Η κεντρική φώτο είναι ένα concept όπως το παρουσιάζει η PhoneArena.