Το Visit A City είναι ένα από τα χιλιάδες apps που οργανώνουν κατάλληλα τους λάτρεις των ταξιδιών. 

Τα ταξίδια είναι ένα αγαπημένο θέμα για όλο τον κόσμο και δεν περιορίζονται μόνο σε καλοκαιρινές αποδράσεις. Έτσι, για όσους ψάχνουν διάφορες πόλεις να επισκεπούν, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο app αυτό.

 

Τι είναι το Visit A City

Πρόκειται για ένα mobile app που οργανώνει τα ταξίδια σου. Έχει μέσα διάφορες πόλεις (πάνω από 1000) και αναλόγως των ημερών που θα ταξιδεύεις, σου βγάζει ένα πρόγραμμα με τα αξιοθέατα που συστήνει για κάθε πόλη. 

Θα βρεις μέσα πλειάδα πληροφοριών για το οτιδήποτε θελήσεις:

  • Πράγματα που μπορείς να κάνεις
  • Προτεινόμενο πρόγραμμα αναλόγως των ημερών που θα είσαι εκεί 
  • Λίστα με αξιοθέατα 
  • Εστιατόρια 
  • Μονοήμερες εκδρομές 

Όλα τα πιο πάνω συνοδεύονται από όσες πληροφορίες θα θέλει ένας ταξιδιώτης: ώρες λειτουργίας, τιμές εισιτηρίων, διευθύνσεις, reviews, προσφορές, εισιτήρια για μετρό κλπ. 

 

Κτίζεις το δικό σου πρόγραμμα

Στο Visit A City μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου πλάνο. Αφού κάνεις εγγραφή, μπορείς να καταγράψεις τι θα ήθελες να κάνεις όταν επισκεφτείς την πόλη που θες. Έτσι βγάζεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, βασιζόμενος σε reviews άλλων ταξιδιωτών αλλά και experts. 

Μπορείς επίσης μέσα από αυτό να κάνεις κράτηση διάφορα εισιτήρια, τα οποία στα στέλνει ηλεκτρονικά στο email σου. Έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά π.χ. ενός μουσείου για να κόψεις εισιτήρια εισόδου. 

 

Ενσωματώνει και χάρτη

Τα διάφορα μέρη που σου προτείνει μπορείς να τα δεις και στον χάρτη που έχει. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να δεις τις αποστάσεις από το ένα σημείο στο άλλο, για να οργανωθείς ακόμη καλύτερα. Κι αν θες να σε οδηγήσει σε κάποιο μέρος, συνεργάζεται με το default application που έχεις για χάρτη και σε οδηγεί όπου χρειαστείς.

Τέλος, το app είναι δωρεάν ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και offline. 

 

Δοκίμασέ το!

Αν θα ταξιδέψεις σύντομα, ρίξε μια ματιά στο Visit A City. Μπορείς να το βρεις σε Android, σε iOS όπως και στην ιστοσελίδα του.