Πρίγκιπας ή πριγκίπισσα; Άσπρα άλογα, άμαξες, νεράιδες, φανταστικά πουλιά και όμορφοι κόσμοι. Πόσες φορές ονειρεύτηκες να ζεις σ’ ένα παραμύθι; Σκέφτηκες όμως ότι η ίδια η ζωή είναι ένα παραμύθι; Πόσο μάλλον μία ερωτική σχέση; Πίστεψε στον κόσμο του παραμυθιού και θα δεις πόσο διαφορετικά θα είναι όλα.

Κάνε το αδύνατο δυνατό

Μία σχέση όπως συμβαίνει πάντοτε, έχει αρχή, μέση και τέλος. Υπάρχει ένας πρίγκιπας, μία πριγκίπισσα και κάποιες φορές κακές μάγισσες. Όπως επίσης, τέρατα τα οποία θέλουν να κάνουν κακό. Αν μιλάμε για τη σχέση, τότε μιλάμε για τα τρίτα πρόσωπα ή τις κακές στιγμές. Γίνε μία σωστή πριγκίπισσα, ή ένας ευγενικός πρίγκιπας και κάνε το αδύνατο δυνατό. Ενωθείτε, γίνεται ένα και απομακρύνεται ότι σας κάνει να επηρεάζεστε. Είτε αυτό είναι τοξικοί άνθρωποι, περίεργα άτομα, είτε καταστάσεις.

Πίστεψε στον κόσμο του παραμυθιού

Ζήστε το παραμύθι σας, αληθινά

Πιστέψτε στον κόσμο του παραμυθιού και βγείτε λίγο από την καθημερινότητα σας. Χορέψτε στις βροχές, πηγαίνετε ένα ρομαντικό δείπνο και κάντε πράγματα που θα θυμάστε για μια ζωή. Ξενυχτήστε, τραγουδήστε, πηγαίνετε στο δάσος για πικ-νικ. Κάντε ό, τι δεν κάνατε μέχρι στιγμής, με τις προηγούμενες σχέσεις σας. Ζήστε δυνατά και αληθινά.

Διαγράψτε το παρελθόν σας

Όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ένα άσπρο άλογο, με τον πρίγκιπα. Ή μία πριγκίπισσα με όμορφά, λαμπερά ρούχα, να χαζεύει στο παράθυρο περιμένοντας τον πρίγκιπά της. Παρόλα αυτά, συνήθως στη μέση του παραμυθιού, κάτι ερχόταν και χαλούσε την ομορφιά του. Ένας μάγος, μια κακή μάγισσα, ή ένα τέρας ή ένα ιπτάμενο πουλί.

Το παραμυθένιο ζευγάρι, όσα κι αν περνούσε, δυσκολίες και εμπόδια, ένα αποτέλεσμα είχε, σχεδόν πάντα. Ξεχνούσαν το παρελθόν και δεν έμεναν ποτέ κολλημένοι σ’ αυτό. Προχωρούσαν τη ζωή τους, μαζί και ενωμένοι. Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν, να διαγράψετε το παρελθόν σας, το οποίο μπορεί να αφορά κακές παρέες, προηγούμενες σχέσεις ή ακόμα…«τρελό παρελθόν».

Αν ακόμα είναι στο δρόμο…

Κανείς, ούτε καν στα παραμύθια είχαν το άλλο τους μισό από την αρχή της ιστορίας. Κι αν το είχαν χρειάστηκε πολύς καιρός μέχρι να συναντηθούν. Πράγμα που συμβαίνει το ίδιο και στη ζωή μας. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα αν δεν έχουν έρθει ακόμα, είναι στο δρόμο. Ίσως να ετοιμάζουν για σένα ένα όμορφο μέλλον με χρώματα, πεταλούδες και γλυκές στιγμές.

Τίποτα δεν έρχεται αν πάψεις να ονειρεύεσαι. Πίστεψε στον κόσμο του παραμυθιού. Κάνε την αναμονή, αγαπημένη σου στιγμή. Εκεί όπου θα χαζεύεις το παράθυρο και θα αναμένεις. Εκεί όπου θα κοιμάσαι με γλυκές σκέψεις αναμένοντας την πριγκίπισσα να σου χαϊδεύει τα μαλλιά. Ή τον πρίγκιπα να έρχεται με το άσπρο άλογο. Γίνε ένας πρίγκιπας ή μία πριγκίπισσα! Είτε με τη σκέψη, είτε και με την πράξη. Και θα δεις πόσο θετικά θα αλλάξουν όλα.

Πίστεψε στον κόσμο του παραμυθιού

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα! Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook!