Ενώ κάποιοι άντρες δεν προτιμούν να κάνουν σχέσεις με δυναμικές γυναίκες, οι επιτυχημένοι άντρες θέλουν δίπλα τους έξυπνες γυναίκες με δυναμική προσωπικότητα. Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες, στην εποχή μας φαίνεται πως είναι διαφορετικά από παλιότερες εποχές και σύμφωνα με την ψυχολογία η έλξη δεν έχει να κάνει μόνο με τα αντίθετα!

Πλέον σύμφωνα με την συγγραφέα Kristen Houghton η κοινωνία μας δεν έχει ως δεδομένο τις «συζύγους τρόπαια» αλλά την γυναίκα που έχει προσωπικότητα και υψηλούς στόχους.

Σύμφωνα με έρευνες το υψηλό στάτους μίας γυναίκας και ο δυναμισμός της θεωρούνται πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά από τους άντρες. Αυτό σημαίνει πως η καριέρα και η επιτυχία είναι το ίδιο ελκυστικά και στους άντρες όπως και στις γυναίκες.

Ο δεσμός με μία γυναίκα που έχει τα χαρακτηριστικά που θα δεις παρακάτω, κάνει τον σύντροφό της να αισθάνεται πιο επιτυχημένος και πλήρης.

Ποια γυναικεία χαρακτηριστικά ερωτεύονται οι άντρες

Η ανεξάρτητη γυναίκα
Οι δυνατές γυναίκες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες και ενδιαφέροντα αλλά και άλλες προτεραιότητες πέρα από τη σχέση τους. Καταλαβαίνουν πότε ο σύντροφος τους πρέπει να δουλέψει παραπάνω ή να περάσει χρόνο με τους φίλους του. Αυτός ο τύπος γυναίκας δεν έχει την ανάγκη να συνοδεύεται παντού από τον σύντροφό της. Η ανεξαρτησία μίας γυναίκας κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των αντρών!

Η έξυπνη γυναίκα
Έρευνες έχουν δείξει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έλκονται από ανθρώπους που φαίνεται να έχουν παρόμοια νοημοσύνη και χιούμορ. Φαίνεται λοιπόν πως οι πιο έξυπνοι άντρες έλκονται από έξυπνες γυναίκες.

Το χάρισμα της επικοινωνίας
Το χάρισμα της επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες! Οι πιο επικοινωνιακές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν να πουν και πως θα το πουν. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες σέβονται και εκτιμούν σε μία σχέση.

Η οργανωμένη γυναίκα
Οι πιο επιτυχημένες γυναίκες συνήθως είναι πολύ οργανωμένες όσον αφορά την ικανότητα να ολοκληρώνουν τους στόχους τους. Το ίδιο κάνουν και στις σχέσεις τους. Μία οργανωμένη γυναίκα έλκει σαν μαγνήτης τους πιο έξυπνους άντρες. Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες είναι αυτά που ξέρουν πως θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και οι ίδιοι.

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.