Πριν το πρώτο ραντεβού, το άγχος και η ανησυχία, σιγουρότατα θα επικρατεί έστω και σε μικρό βαθμό. Πιθανόν να μην σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά, να ξεχάσεις να βάλεις άρωμα, ή το χειρότερο-αλλά ανθρώπινο, να φορέσεις κανένα ρούχο με την ετικέτα πρωταγωνιστή. Αυτό που είναι καλό να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι θετικά. Ό, τι όλα θα κυλήσουν όμορφα! Όμως αλήθεια…πώς μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πρώτο ραντεβού;

Να’ είσαι ο εαυτός σου

Φορώντας αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, αλλά και όμορφα είναι ό, τι καλύτερο για την πρώτη εντύπωση. Αυτός/ή που θα σε ερωτευτεί, θα σε ερωτευτεί και θα «κολλήσει» μαζί σου ακόμα και με τις πιτζάμες. Αυτό που έχει σημασία όμως, αφού είναι το πρώτο-πρώτο ραντεβού, είναι να φορέσεις ότι σε κάνει εσένα-και μόνο εσένα να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

Πώς μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πρώτο ραντεβού λοιπόν; Πρώτα, πρώτα, να’ σαι ο εαυτός σου. Να χαμογελάς γλυκά και αληθινά και να μιλάς όπως μιλάς στην καθημερινότητα σου. Το να προσποιηθείς ή το να γίνεις άλλος άνθρωπος και αργότερα με το ξεκίνημα της σχέσης σου να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό, δεν είναι καλή λύση.

Άσε τον απέναντί σου να σε ερωτευτεί με την δεύτερη ματιά, αφού η πρώτη έγινε. Αφήσέ τον να παρατηρήσει τα μάτια σου, να σου χαϊδέψει τα μαλλιά και να σου κλείσει το μάτι.  Άλλωστε ο ρομαντισμός επιβάλλεται στο πρώτο ραντεβού.  Συμβουλή: Άφησε τις πεταλούδες ελεύθερες στο στομάχι σου. 

Άφησε το κινητό στην άκρη

Πώς μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πρώτο ραντεβού; Αφήνοντας το κινητό στην άκρη. Ξεκόλλα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αφέσου στο ρομαντικό δείπνο, στη βραδινή ή απογευματινή πρώτη βόλτα σας.

Άλλωστε, το πρώτο ραντεβού δεν γίνεται πάντοτε σε εστιατόρια και σε καφετέριες. Ένα σινεμά, ένα θέατρο και αργότερα ένα ζεστό ή κρύο ποτό ή ρόφημα θα είναι ό, τι πιο καλό. Απομάκρυνε ή κλείσε ακόμα το κινητό σου τηλέφωνο και απόλαυσε τη στιγμή. Μοιράσου με τον απέναντί σου τη στιγμή που επέλεξες εσύ και αυτός να μοιραστείτε.

Κλέψε ένα χαμόγελό του, πρόσεξε τις κινήσεις του, δες τον στα μάτια και μιλήστε σαν πραγματικοί άνθρωποι.

Πώς μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πρώτο ραντεβού

Ξεκαθάρισε από την αρχή τη θέση σου

Άλλο ένα σημαντικό συστατικό για να πετύχεις αυτό που θες, από την αρχή ενός πρώτου ραντεβού είναι το ξεκαθάρισμα της θέσης σου. Τι θες, τι αναμένεις, τι επιθυμείς να έχεις, πώς βλέπεις μελλοντικά αυτό τον άνθρωπο. Είσαι πληγωμένος από το παρελθόν; Πες το. Δεν είναι κακό να μιλήσεις γι’ αυτό. Θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του αμέσως και που ξέρεις ίσως το παρελθόν σας να σας φέρει κοντά.

Ξεκαθάρισε από την αρχή τη θέση σου. Για το τι επιθυμείς να κάνεις στο μέλλον. Κάνε τη σκηνή τόσο αληθινή όσο θέλεις να είναι και η σχέση σου. Εκφράσου, μίλησε, άκουσε και γελάστε δυνατά, όσο μπορείτε, για να σας μείνει αξέχαστο το πρώτο ραντεβού!

 

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!