Ας μην είμαστε σκληροί και ντροπαλοί. Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις πεταλούδες στο στομάχι. Εκείνες τις ροζ, τις πράσινες και τις κίτρινες που τρελάθηκαν και ταλαιπωρούσαν γλυκά το στομάχι και την καρδιά μας. Ο έρωτας είναι ίσως από τα πιο όμορφα συναισθήματα σ’ αυτό τον πλανήτη. Γιατί μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα, να δημιουργούμε και να ονειρευόμαστε.

Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις πεταλούδες στο στομάχι

Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Εκεί όπου τα βλέμματα συναντιούνται, εκεί όπου το χαμόγελο κλέβει τη ματιά. Και για μένα είναι η πιο όμορφη στιγμή της σχέσης. Γιατί κάθε φορά που η σχέση μας αναποδογυρίζεται έστω και για λίγο, εκείνη η στιγμή της πρώτης ματιάς έρχεται στο μυαλό μας και επιδιορθώνει τα πάντα.

Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις πεταλούδες στο στομάχι. Είναι σπουδαίο να το αισθανόμαστε. Εκείνο το ρίγος, εκείνο το πάθος που θέλουμε εδώ και τώρα να δούμε τον άνθρωπο μας. Είναι ξεχωριστό να το νιώθουμε. Γιατί αισθανόμαστε ανανεωμένοι και φρέσκοι.

Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις πεταλούδες στο στομάχι

Να γελάμε, να αγαπάμε και να το νιώθουμε

Μ’ αρέσει να βλέπω άτομα να ερωτεύονται. Να κρατάνε χέρια και να τα σφίγγουν. Είναι εκεί όπου οι πεταλούδες ανοίγουν τα φτερά τους και ενώνουν τα χέρια και τις πλείστες φορές τα κορμιά.

Είναι σπουδαίο πράγμα να ερωτευόμαστε. Να γελάμε, να αγαπάμε και να το νιώθουμε. Είναι από αυτές τις στιγμές που γράφονται στο κουτί της καρδιάς, γι’ αυτό αξίζουν να τις ζούμε. Κάλλιστα, μπορεί κανείς να πει ότι ο έρωτας είναι το μικρό γλυκό παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Εκείνο, το οποίο χρειάζεται το έναυσμα για να γεννηθεί ξανά.

Σαν να ήταν χθες

Η μαγεία του έρωτα, κρύβεται πάντα στις στιγμές του. Και τις καλές και τις ανάποδες. Παρόλα αυτά και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένα κοινό που είναι καλό να το ανακαλύψουμε και να το υιοθετήσουμε. Το «ενωμένοι» και το «μαζί». Στα όμορφα και στα καλά, πάντα μαζί, όπως επίσης και στα στραβά και στα ανάποδα.

Αυτό που ίσως μας βοηθήσει είναι σε κάθε μας βήμα, να σκεφτόμαστε σαν να ήταν χθες. Το πρώτο ραντεβού, εκείνο το παθιασμένο φιλί, το πρώτο χάδι και τη στιγμή όπου γίναμε ένα.

Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις πεταλούδες στο στομάχι

Γιατί ο πραγματικός έρωτας είναι εκείνος που τον θυμάσαι και τα δάκρυά σου γίνονται βροχή από τη συγκίνηση. Είναι εκείνος που όσο καιρός κι αν περάσει, μαγεύεσαι με την μυρωδιά του σώματος του και θες όλο και πιο πολύ να λες τη λέξη «σ’ αγαπώ». Είναι οι λέξεις που γίνονται ένα με σας, είναι οι γεύσεις, τα θέλω και τα μπορώ σας. Μαζί και ενωμένα.

 

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.