Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα το οποίο κάνει τους ανθρώπους μεταξύ τους να αισθάνονται πιο δυνατοί. Πρόκειται για μια λέξη που είναι καλό να την υπενθυμίζουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Άλλωστε, όταν αγαπάς σημαίνει για πάντα.

Τι συμβαίνει όταν ξεστομίζεις τη λέξη αυτή στο άτομο που επέλεξες να μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου;

Όταν αγαπάς σημαίνει για πάντα

Σε μια στιγμή αδυναμίας ή διαφωνίας να λες το σ’ αγαπώ. Να νιώσει ο άνθρωπός σου ότι πραγματικά λυπάσαι που χάλασε η μέρα σας, λόγω της διαφωνίας και του τσακωμού. Είναι καλό να το λες με ψηλά το κεφάλι καθαρά και δυνατά.

Τη λέξη σ’ αγαπώ να τη λες συχνά, όχι μόνο στις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας. Με το πέρασμα του καιρού, θα δεις πως η συνήθεια αυτή, θα γίνει η αγαπημένη σας. Είναι εκείνη η στιγμή που είσαι στη δουλειά και παίρνεις ένα κρυφό τηλεφώνημα στο άλλο σου μισό, λέγοντας ψιθυριστά «σ’ αγαπώ».

Είναι εκείνη η στιγμή που αποχαιρετίζεστε και λέτε «σ’ αγαπώ». Ακόμα, εκείνες οι στιγμές των μακρινών χιλιομέτρων. Που παίρνεις το αεροπλάνο για τον γυρισμό, λέγοντας «σ’ αγαπώ, θα τα πούμε σύντομα».

Όταν αγαπάς σημαίνει για πάντα

Θα’ σαι η τσαχπίνα γιαγιά και ο ερωτιάρης παππούς

Και αφού όταν αγαπάς σημαίνει για πάντα, αυτό σημαίνει θα’ στε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Θα ντύνετε ο ένας τον άλλο, θα φροντίζετε ο ένας τον άλλο και θα βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε τη φλόγα του έρωτα σας.

Θα θυμάστε τις τρέλες σας και τις όμορφες «παρανομίες» σας, ως τότε νεαρό ζευγάρι και θα παίρνετε δύναμη από τις αναμνήσεις σας. Η σκέψη σας θα γυρνάει πάντοτε στις πρώτες μέρες όταν γνωριστήκατε και αργότερα στα στάδια της ζωής σας.

Θα’ σαι εσύ η τσαχπίνα γιαγιά και δίπλα σου θα έχεις τον ερωτιάρη παππού που θα σε κρατά αγκαλιά και θα δίνετε φιλιά.

Όταν αγαπάς σημαίνει για πάντα

Η δύναμη του σ’ αγαπώ είναι τεράστια. Ενώνει ανθρώπους, κορμιά, λόγια και σκληρούς ανθρώπους. Το σ’ αγαπώ σημαίνει για πάντα. Εφόσον επιλέγεις να μοιραστείς τη ζωή σου μ’ έναν άνθρωπο, θα είναι για πάντα. Στις διαφωνίες, στα εμπόδια, στις χαρές, στις λύπες και στα γεράματα. Αποδεχόμενος τα πάντα. Του ανθρώπου σου και της ίδιας της ζωής.

 

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.