Η προσφορά ενός δώρου σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο είναι ένα είδος ένδειξης σεβασμού και αγάπης. Ανέκαθεν, σε ξεχωριστές μέρες ενός ατόμου, όπως γενέθλια, ονομαστική γιορτή, επέτειοι και γενικά στιγμών χαράς, ένα δώρο ισχυροποιεί το δεσμό της οικογένειας ή της φιλίας.

Μπορεί ο χρόνος να τρέχει, πολλές φορές πιο γρήγορα από εσάς, μια όμως βαθιά ανάσα και μια στιγμή χαλάρωσης δεν θα κάνει κακό! Αν κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχει γενέθλια αυτές τις μέρες εμπνευστείτε από τις πιο κάτω ιδέες δώρων και εκπλήξεων. Χαρίστε ένα μοναδικό δώρο, έξυπνο, εύκολο και προπάντων γεμάτο αγάπη!

Κάμπινγκ ή διαμονή σε ξενοδοχείο

Αναζητήστε όμορφους τόπους για κάμπινγκ ή για διαμονή σ’ ένα ξενοδοχείο, με θέα τα βουνά ή τη θάλασσα. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε τον κατάλληλο χώρο ώστε εσείς και ο εορταζόμενος να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη μέρα. Επιλέξτε, αν σας το επιτρέπει το οικονομικό σας, ένα ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις σπα, χαλαρώνοντας και νιώθοντας ξεχωριστοί. Αν βρεθείτε στα βουνά, ξυπνήστε πρωί, κάντε πεζοπορία ή ποδηλασία, μιλήστε για τα όνειρά σας και γι’ αυτά που πολλές φορές η ρουτίνα της δουλειάς δε σας το επιτρέπει.

Πακέτο περιποίησης

Αν το άτομο που έχει γενέθλια είναι γυναίκα, πίστεψέ με, ένας φάκελος ο οποίος στο εσωτερικό του θα αναγράφει «πακέτο περιποίησης», είναι ότι πιο κατάλληλο! Ένα πακέτο σαν και αυτό, μπορεί να περιέχει μασάζ, σπα, περιποίηση προσώπου, μαλλιών, νυχιών. Αν το άτομο είναι άντρας, κολλητός ή κουμπάρος, κάλλιστα το πακέτο περιποίησης μπορεί να είναι περιποίηση προσώπου-γένι ή μαλλιά ακόμα και μασάζ στο σώμα ή στα πόδια.

Μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό

Επιλέξτε το αγαπημένο σας εστιατόριο που συνηθίζατε πάντα να πηγαίνετε όταν ήσασταν στην ίδια γειτονιά ή στο διπλανό διαμέρισμα όταν σπουδάζατε. Διαλέξτε το επειδή σας αρέσει η συγκεκριμένη κουζίνα για παράδειγμα, sushi, μεξικάνικα, ινδικά. Αναπολήστε το παρελθόν, πείτε τις χαζομάρες σας και γίνεται εσείς εχθροί του χρόνου!

«Κουτί αναμνήσεων»

Ένα «κουτί αναμνήσεων», γεμάτο φωτογραφίες από την μικρή ηλικία μέχρι την τωρινή, θα κάνει τον εορταζόμενο να γελάει και ταυτόχρονα να δακρύζει από συγκίνηση. Οι φωτογραφίες, όπως λένε οι ειδικοί, λειτουργούν πολλές φορές και ως θεραπευτικό μέσο για να αισθανθεί καλύτερα ο άλλος. Να θυμηθεί και να χαμογελάσει. Σας προτείνω να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ, μέγεθος Α4, με οριζόντιες κόλλες. Βάλτε ως πρώτη σελίδα μια σύγχρονη φωτογραφία σας και αργότερα συνδυάστε τις παιδικές φωτογραφίες, εφηβικές και τωρινές, με μικρά κειμενάκια, τόξα, φατσούλες, glitters και χρώματα. Αργότερα βάλτε το σε ένα κουτί μαζί με αντικείμενα που μοιραζόσασταν και έχουν σημασία για σας.

Γίνετε λοιπόν ο λόγος για να χαμογελάσει ακόμα περισσότερο εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Γίνε παιδί, όπως ήσασταν παλιότερα. Πείτε τις χαζομάρες σας, γελάστε και κάντε όνειρα. Και μη ξεχνάτε ότι…όσο κι αν μεγαλώσατε, οι ίδιοι παραμένετε. Παιδιά, όπως τότε.