Είναι γνωστό πλέον ότι με την τεχνολογία όλα μπορούν να γίνουν σε πολλούς τομείς. Είναι σαν να λέμε «ένα κλικ και έγινε». Η φωτογραφία, είτε με τις φωτογραφικές μηχανές, είτε με τα κινητά τηλέφωνα έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωή μας. Παντού φωτογραφίες! Ακόμα και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας! Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε εκείνο το διαφορετικό. Μία πινελιά σε κάποιο χώρο του σπιτιού μας, τον οποίο θα τον κάνει να λάμψει. Και αυτό μπορεί να γίνει με τις 2+1 έξυπνες κατασκευές με φωτογραφίες!

Ένα κάδρο στον τοίχο

Επίλεξε δικές σου αγαπημένες φωτογραφίες και χρησιμοποίησε συγκεκριμένα προγράμματα στο διαδίκτυο, τα οποία βοηθούν στο ονομαζόμενο «κολλάζ». Επίλεξε την αγαπημένη σου γωνιά του σπιτιού και δημιούργησε μία φωτογραφία με άλλες τόσες μαζί. Πάρε μικρά ξύλα από τον ξυλουργό της γειτονιάς και αγόρασε μία γόμα για να ξεκινήσεις την δημιουργία σου. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ξύλινη βάση, γιατί πολύ απλά μπορείς να κολλήσεις αμέσως τις φωτογραφίες στον τοίχο. Όταν πια τυπώσεις τις φωτογραφίες και τις κολλήσεις, βάλε τα μικρά ξύλα και κάνε απλά το περίγραμμα, την κορνίζα. Σου προτείνω πάνω στο περίγραμμα να γράψεις το όνομα της οικογένειας σου, έτσι ώστε κάθε φορά που το βλέπεις να χαμογελάς.

2+1 έξυπνες κατασκευές με φωτογραφίες

Ημερολόγιο με φωτογραφίες

Στις 2+1 έξυπνες κατασκευές με φωτογραφίες περιλαμβάνεται και το ημερολόγιο.  Πώς;  Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ημερολόγιο με φωτογραφίες, φτάνει να αφήσεις την δημιουργικότητά σου ελεύθερη. Θα έχεις φυσικά τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου.  Δημιούργησε ένα αρχείο με τις ημερομηνίες, τις ημέρες και για κάθε μήνα βάλε φωτογραφίες της επιλογής σου. Ακολούθως, πήγαινε σε ένα τυπογραφείο και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο!

Άλμπουμ

Όλοι το γνωρίζουμε ότι ο χρόνος τρέχει, πολλές φορές περισσότερο από εμάς. Καλό θα ήταν λοιπόν να κρατάμε όσο περισσότερο μπορούμε τις στιγμές μας. Σύλλεξε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και φτιάξε από μόνος σου ένα άλμπουμ. Το πιο σημαντικό από όλα και αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίσει, είναι οι ημερομηνίες, που καλό θα ήταν να τις γράφεις δίπλα από κάθε φωτογραφία!

Δημιούργησες και σήμερα λοιπόν! Γιατί μπορείς! Όλα τα μπορείς!

2+1 έξυπνες κατασκευές με φωτογραφίες