Είναι γεγονός πως ένα «κλικ» μπορεί να θεωρηθεί το πιο τέλειο δώρο για σένα και για το μέλλον σου. Μαζεύοντας τις στιγμές σου σ’ ένα φωτογραφικό άλμπουμ μπορείς κάλλιστα να ζεις με την σιγουριά ότι θα θυμάσαι πάντοτε…τα πάντα. Πολλές οι στιγμές, οι περιπέτειες και οι καλύτερες φάσεις, λοιπόν, της ζωής μας, μαζεμένες σ’ ένα μεγάλο άλμπουμ. Πιο κάτω μπορείς να διαβάσεις ιδέες για 3 φωτογραφίες που σίγουρα πρέπει να έχεις σ’ ένα άλμπουμ!

Μικρά, «αθώα» πατουσάκια

Όλοι λατρεύουμε τα παιδιά ακόμα και αν δεν έχουμε δικά μας! Τα μικρά χεράκια και τα τόσα δα πατουσάκια τους είναι ότι πιο γλυκό σ’ αυτή τη γη. Απαλά και στρουμπουλά. Τι πιο όμορφο από το να έχεις μία φωτογραφία από αυτά; Αν είσαι γονιός μικρού παιδιού λοιπόν, φρόντισε να φωτογραφίσεις τα μικρά αυτά ποδάκια και είμαι σίγουρη πως μετέπειτα, κοιτάζοντας τα, θα κλαις από συγκίνηση. Είναι από τις εικόνες που συνειδητοποιείς την αξία του να έχεις παιδί. Αυτό το θαύμα που γεννιέται, μεγαλώνει και σου χαρίζει αμέτρητες όμορφες στιγμές.

3 φωτογραφίες που σίγουρα πρέπει να έχεις σ’ ένα άλμπουμ

Οι παππούδες και το εγγονάκι

Ο χρόνος τρέχει• η ζωή παραμένει κύκλος και αυτό όλοι το ξέρουμε. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να κρατάμε όλο και πιο πολύ τις στιγμές μας στο κουτί της καρδιάς. Καλό θα ήταν ωστόσο να τις φυλάγουμε και στο κουτί αναμνήσεων, το οποίο μπορεί να είναι ένα άλμπουμ. Το χέρι της γιαγιάς ή του παππού μαζί με το εγγονάκι, μπορεί να θεωρηθεί μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές. Γι’ αυτό ένα κλικ…επιβάλλεται.

3 φωτογραφίες που σίγουρα πρέπει να έχεις σ’ ένα άλμπουμ

«Ένα πέταγμα στον ουρανό»

Στις 3 φωτογραφίες που πρέπει σίγουρα να έχεις σ’ ένα άλμπουμ, μπορεί να συμπεριληφθεί και το «πέταγμα στον ουρανό». Αυτό το χοροπήδημα στο κενό, ανοίγοντας τα χέρια διάπλατα. Αυτό το «πέταγμα» όταν αισθάνεσαι ότι μπορείς να νικήσεις τα πάντα. Αυτή η φωτογραφία θα είναι στις γκρίζες μέρες ένα άσπρο φωτάκι και στις κατάμαυρες μέρες η δύναμη σου ώστε να «ξυπνήσεις». Άλλωστε με τη σκέψη ότι πετάς, νιώθεις ήδη αναζωογονημένος και δυνατός. Γιατί να μην το κάνεις και πράξη;

3 φωτογραφίες που σίγουρα πρέπει να έχεις σ’ ένα άλμπουμ

Πειραματίσου λοιπόν και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη. Είμαι σίγουρη πως ένα τέτοιο άλμπουμ μπορεί να σου προσφέρει καθημερινά ζωντάνια και προπάντων χαμόγελα!

 

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!