Όλες μας θέλουμε να έχουμε σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Η φροντίδα και η περιποίηση του προσώπου αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξουμε. Αν το δέρμα μας είναι απαλό, καθαρό και σφριγηλό μπορεί να φαινόμαστε ακόμη πιο νέες.

Οι ρυτίδες, οι διχρωμίες και τα μαύρα στίγματα είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Καλό είναι να μην αμελούμε την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας. Όταν η διαδικασία περιποίησης προσώπου μας γίνει συνήθεια, τότε δεν θα μπορούμε να την αγνοούμε.

5+1 μυστικά:

Ας δούμε μερικά tips που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να διατηρήσουμε το δέρμα μας νεανικό!

  1. Συνίσταται περιποίηση προσώπου με φυσικές μάσκες ομορφιάς μια φορά τη βδομάδα. Αν δυσκολευόμαστε τουλάχιστον μια φορά κάθε 15 μέρες επιβάλλεται!
  2. Υγρά φακελάκια τσαγιού κάτω από τα μάτια για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Το χαμομήλι ιδιαίτερα το οποίο βοηθά και για τις μολύνσεις των ματιών, είναι πολύ ανακουφιστικό. Επίσης, το πράσινο τσάι μπορούμε να το εφαρμόσουμε σε όλο το πρόσωπο ως toner 2 φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα από τα μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα με σφιχτούς πόρους, που έχει αντιβακτηριδιακά και αντιγηραντικά αποτελέσματα.
  3. Το αγγούρι είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος και ένα από τα μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα που δεν πρέπει να παραλείπετε. Ο χυμός του ανακουφίζει και αναζωογονεί το δέρμα, κάνοντας το φρέσκο και λαμπερό.
  4. Ακόμη και το χειμώνα, το αντιηλιακό προσώπου αποτελεί ένα προϊόν που δεν θα πρέπει να αμελούμε. Η μη χρήση του προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος και αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.
  5. Για μια ακόμη φορά η αλόη αποδεικνύεται θαυματουργή. Εφαρμόζοντας 3 φορές την εβδομάδα μια μικρή ποσότητα από γέλης αλόης κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα μπορούμε να προλάβουμε τη δημιουργία ρυτίδων και γραμμών έκφρασης.
  6. Τέλος, ο ύπνος είναι από τα πιο βασικά στοιχεία που μας δίνουν ενέργεια και διατηρούν το σώμα αλλά και το πρόσωπο μας υγιές και νεανικό!