Η καθημερινή μας εμφάνιση προσδιορίζει την προσωπικότητα μας καθώς η εξωτερική σε συνδυασμό με τη εσωτερική μας εμφάνιση είναι όλη μας η παρουσία.

Παρακάτω σας παραθέτω μερικά tips για καθημερινό περιποιημένο μακιγιάζ.

Εάν το foundation σου πέφτει βαρύ δοκίμασε να προσθέσεις λίγη ενυδατική προσώπου, σταγόνα σταγόνα, στο foundation. Αραιώνοντας το μείγμα, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου την ιδανική ρευστότητα και ποσότητα της κάλυψης. Μπορείς με έναν παρόμοιο τρόπο να φτιάξεις πολλά DIY προϊόντα προσθέτοντας μερικές σταγόνες από ένα προϊόν που θα το αραιώνει (ενυδατική, primer ή άλλο foundation).

Για φυσική λάμψη, δοκίμασε να βάζεις ένα ρουζ σε μορφή κρέμας πριν το foundation ή την ενυδατική με χρώμα. Η εφαρμογή του foundation επάνω από το ρουζ κάνει πιο απαλό το αποτέλεσμα και δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως το χρώμα προέρχεται από το δέρμα σου.

Εφαρμόστε στην αρχή το makeup σας και στη συνέχεια το concealer. Το makeup κάνει τον τόνο της επιδερμίδας σας πιο ομαλό και το concealer τονίζει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα βασικότερα έξυπνα τρικ για τη ρουτίνα του μακιγιάζ.

Αφού περάσετε δύο φορές τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα, πάρτε μια οδοντόβουρτσα και περάστε την ξεκινώντας από τις ρίζες και πηγαίνοντας προς τις άκρες. Οι τρίχες της οδοντόβουρτσας θα απομακρύνοτυν την επιπλέον μάσκαρα και θα κάνουν τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν τέλειες.

Όσον αφορά στα χείλη σας αρχικά ενυδατώστε τα με ένα lip balm και στη συνέχεια εφαρμόστε λίγη πούδρα σε όλη την επιφάνεια τους. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι και εφαρμόστε ένα πιο σκούρο κραγιόν στις γωνίες των χειλιών και ένα πιο ανοιχτό στο κέντρο τους. Απλώστε ελαφρώς τα δυο χρώματα για να μην ξεχωρίζουν και είστε έτοιμη.

Τέλος, ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας διορθώνοντας το περίγραμμα των φρυδιών σας με ένα μολύβι. Ξεκινήστε από την κάτω γραμμή και κάντε μετά την πάνω. Γεμίστε τα φρύδια σας κάνοντας μικρές γραμμές που ακολουθούν τις τρίχες των φρυδιών.

Κάντε μικρές λεπτομέρειες συνήθειά σας για ένα λαμπερό καθημερινό αποτέλεσμα!