Οι τάσεις στα φρύδια κάθε λίγα χρόνια αλλάζουν. Τη δεκαετία του ’30, τα λεπτά, τοξωτά φρύδια αποτελούσαν την απόλυτη μόδα. Πενήντα χρόνια μετά, τα φυσικά φρύδια ήταν το όνειρο κάθε γυναίκας. Το 2018 ήταν μία χρονιά που κυριάρχησε η μόδα των περιποιημένων και καλοσχηματισμένων φρυδιών, όπως και των έντονα βαμμένων φρυδιών. Τα έντονα βαμμένα φρύδια, τα οποία δείχνουν ψεύτικα, χρειάζονται πολύ μακιγιάζ και συντήρηση, κάτι που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να το αποφεύγουν. Νέα τάση στα φρύδια για τη νέα χρονιά.

Το 2019 αυτό αλλάζει και τα φυσικά, επιμελώς ατημέλητα φρύδια γίνονται η απόλυτη τάση. Λιγότερη περιποίηση, φυσικά και άβαφα φρύδια είναι η φετινή τάση. Για όσες έχετε πυκνά φρύδια το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ειδικό τζελ που θα κρατήσει τις τρίχες μαζί αφού τις χτενίσετε προς τα πάνω. Εάν έχετε πιο αραιά φρύδια τότε αρκεί να γεμίζετε ελαφρώς τα κενά με σκιά ή μολύβι και να τα χτενίζετε πάλι προς τα πάνω.

Το πάχος των φρυδιών δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, οπότε ο βαθμός δυσκολίας είναι ίδιος, είτε έχετε χοντρά, είτε έχετε λεπτά φρύδια. Το σημαντικό είναι το μέγεθος των φρυδιών σας να ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Ποιο μακιγιάζ ταιριάζει με τα φρύδια μας

Τονισμένα φρύδια, διακριτικά μάτια και υγιή μάγουλα. Εφόσον τα φρύδια μας τονίζουν ήδη το πρόσωπό μας λόγω του φυσικού του σχήματος, χρησιμοποιούμε ένα απαλό μακιγιάζ για τα μάτια μας. Σκιές σε ροζ αποχρώσεις ή γήινες αν προτιμάτε κάτι πιο φυσικό. Συμβουλή, μην χρησιμοποιήσετε μολύβι ματιών ή eyeliner. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε έντονα τονισμένα μάτια που θα τραβήξουν την προσοχή χωρίς να μπορείτε να τονίσετε άλλα μέρη του προσώπου. Στα χείλη μπορείτε να εφαρμόσετε οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν επιθυμείτε. Αφού τα μάτια σας είναι ήδη σε απαλούς τόνους, μπορείτε να βάλετε κι ένα έντονο φούξια ή κόκκινο χρώμα στα χείλη.

Βασικό κομμάτι του  μακιγιάζ είναι το ρουζ. Τονίζουμε τα μάγουλα μας με χρώμα που να ταιριάζει με τις σκιές των ματιών μας. Τα μάγουλα είναι ένα βασικό στοιχείο που πρέπει οπωσδήποτε να τονίσουμε καθώς συνήθως είναι χλωμά και άτονα. Οπότε επιλέγουμε ένα χρώμα που να τα κάνει να φαίνονται φυσικά και υγιή.

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!