Ο καιρός αλλάζει το ίδιο και η διάθεση μας. Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι, έχουμε την επιθυμία για λίγο κρύο ίσως και βροχή.  Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θέλουμε να βγαίνουμε από το σπίτι περιποιημένες και μακιγιαρισμένες για μια όμορφη διάθεση. Το φθινοπωρινό μακιγιάζ με νέες τάσεις και χρώμα, πολύ χρώμα!

Φυσικό μακιγιάζ

Το φυσικό μακιγιάζ για καθημερινή εμφάνιση εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία επιλογή για το φθινόπωρο. Με τη διάφορα ότι φέτος οι φθινοπωρινές πασαρέλες έχουν υποδείξει ότι για το βραδινό λουκ επιβάλλει χρώμα. Έντονο χρώμα στα μάτια και στα χείλη με μια απαλή όμως βάση.

No makeup

Παρόλα αυτά η μη χρήση makeup είναι επίσης μια φετινή πρόταση. Φέτος οι ειδικοί προτείνουν την μη χρήση makeup, πούδρας, μάσκαρας και μολυβιού φρυδιών για την απόλυτη δημιουργία του no makeup μακιγιάζ.

Όμως αν η χρήση makeup σας είναι απαραίτητη για να καλύψετε σπυράκια ή κοκκινίλες, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα καλυπτικό προϊόν με απαλή υφή και όμορφο φινίρισμα. Στη συνέχεια προσθέστε μια ελαφριά δόση πούδρας στο χρώμα του δέρματος σας για μια φυσική εμφάνιση.

Βυσσινί ή μπορντό

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα και ιδανική για την εποχή ιδέα μακιγιάζ είναι τα έντονα βαμμένα χείλη σε βυσσινί ή μπορντό – καφέ χρώμα με απαλά μάτια. Αφήστε τα μάτια σας άβαφα ή χρησιμοποιήστε μια απαλή διάφανη σκιά και βάψτε τα χείλη σας με ένα έντονο κραγιόν στα πιο πάνω χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως σαγηνευτικό.

Βαθύ κόκκινο

Το κόκκινο κραγιόν συγκαταλέγεται σχεδόν πάντα μεταξύ των προτάσεων των μακιγιέρ κατά τις χειμερινές σεζόν. Δεν μπορούσε, συνεπώς, να απουσιάζει κι από τις βασικές προτάσεις τους για το μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνας 2019-20. Είναι ένα χρώμα που κάνει μπαμ από μακριά. Ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα χρώματα δέρματος, προσδίδοντας κάτι διαφορετικό στο καθένα. Το ίδιο ισχύει και για τα χρώματα μαλλιών. Σε μία μελαχρινή μπορεί να χαρίσει έντονο σεξαπίλ, ενώ σε μία γυναίκα με ξανθιά συμβάλλει ώστε να μη φαίνεται άτονο το πρόσωπό της. Σε μία καστανομάλλα, προσδίδει κύρος, στυλ και κομψότητα. Τέλος, σε μαλλιά βαμμένα σε αποχρώσεις του κόκκινου, το κόκκινο κραγιόν εντάσσεται ομαλά και συμπληρώνει σωστά το σύνολο μαλλιά, μακιγιάζ, πρόσωπο.

Αν παρόλα αυτά οι παραπάνω προτάσεις δεν σας πείθουν και δεν θέλετε να απαλλαγείτε από τις μέχρι τώρα συνήθειες σας στο μακιγιάζ, μπορείτε να τις διατηρήσετε. Αφού ως γνωστό η εξωτερική μας εμφάνιση πηγάζει από την εσωτερική, άρα ότι δεν μας αρέσει δεν θα μας κάνει να νιώθουμε καλά!

Διαβάστε ακόμα:

https://lovelife.com.cy/%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1/%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac/tips-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b6-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%b5%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7/

 

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!