Φθινοπώριασε! Ποιες είναι οι φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες τάσεις νυχιών 2019-2020; Ποια τα χρώματα που θα λατρέψει η κάθε γυναίκα, ποια σχέδια και ποια σχήματα θα προτιμηθούν; Το LoveLife, συνομιλεί με την nail artist και αισθητικό, Άντρη Καμήλα ρωτώντας τα πάντα για τα νύχια – ιδέες και συμβουλές!

Ποια τα σχήματα στα νύχια που θα προτιμηθούν

«Τα νύχια είναι ο καθρέφτης του χαρακτήρα της!», Κάθε γυναίκα θέλει να είναι πάντα περιποιημένη. Αυτό όμως που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάει είναι τα νύχια της». Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά η Άντρη Καμήλα, σημειώνοντας ότι το σχήμα που θα βρίσκεται φέτος στην κορυφή είναι το κοντό και οβάλ σχήμα. Ένα σχήμα πολύ βολικό και πρακτικό που βοηθάει τις γυναίκες στο σπίτι και στη δουλειά να νιώθουν άνετα. Παρόλα αυτά, στην πιο κάτω σειρά θα βρίσκεται και το τετράγωνο σχήμα, το οποίο αρκετές κοπέλες προτιμούν και είναι πάντοτε στη μόδα.

Τα χρώματα που θα λατρέψει η κάθε γυναίκα στα νύχια της

Για αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα λέμε «ναι» στο Nude και στο σκούρο Nude, προς καφέ! Χρώματα και αποχρώσεις τους, τα οποία θα λατρέψει κάθε γυναίκα αφού είναι από τα πιο διακριτικά χρώματα. Ας μη ξεχνάμε ότι πάνε με όλα τα ρούχα! Η nail artist, Άντρη Καμήλα, προσθέτει ότι το βαθύ μωβ και κόκκινο, μπορντό, κερασί, γκρι, μπλε σκούρο και λαδί θα κάνουν θραύση! Επίσης, ένα χρώμα το οποίο θα τιμηθεί και αυτό το χειμώνα είναι το μαύρο. Πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο έκανε έκπληξη και το καλοκαίρι που πέρασε.

«Ναι» στα πουά σχέδια και στις γραμμές!

«Αν και τελευταία τα σχέδια στα νύχια έχουν ξεπεραστεί αυτό το χειμώνα θα έχουμε ξανά απλά και διακριτικά σχέδια με γραμμές ή πουά», αναφέρει η Άντρη Καμήλα. Για τις εξόδους και για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις προτείνει να χρησιμοποιούνται glitters και καθρέπτη σε απαλές αποχρώσεις. Ακόμα, ο συνδυασμός δύο ή τριών χρωμάτων μπορεί να εντυπωσιάσει, δημιουργώντας αφηρημένα σχέδια και καμπύλες.

Μικρές συμβουλές για υγιή νύχια

Καλό θα ήταν η κάθε γυναίκα να ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας, για κάθε εποχή, χωρίς βέβαια να θεωρείται απαραίτητο να τις ακολουθεί. «Πάντα είναι καλό να βάζουμε κάτι που να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και άνετα με τον εαυτό μας», υπενθυμίζει η Άντρη Καμήλα. Η περιποίηση όμως των νυχιών κρίνεται απαραίτητη, καθώς, όπως σημειώνει η nail artist και αισθητικός, είναι πολύ εύκολο να εμφανιστούν μύκητες. «Γι’ αυτό πρέπει να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να τα στεγνώνουμε καλά».

Αυτά λοιπόν για τις Φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες τάσεις νυχιών 2019-2020 που έρχονται να ομορφύνουν ακόμα πιο πολύ τον όμορφο χαρακτήρα και εαυτό σας! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και χαμογελάστε!

*Η Άντρη Καμήλα ασχολείται με την ομορφιά εδώ και 12 χρόνια.  Έχει το δικό της σαλόνι ομορφιάς στη Ξυλοφάγου της Επαρχίας Λάρνακας.  Ομορφιά γι’ αυτήν είναι να νιώθει καλά με τον εαυτό της.  Δηλώνει ακόμα πως ομορφιά είναι η ηρεμία που έχεις μέσα σου να βγαίνει και προς τα έξω.