Ένα δώρο, έστω και μικρό μας ευχαριστεί και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Φυσικά, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, ένα δώρο για τον καθένα από εμάς, αξίζει να αγοράσουμε ή ακόμα να φτιάξουμε από μόνοι μας! Προτείνουμε λοιπόν, έξυπνες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα. Ετοιμάστε την τσέπη σας…αυτή τη φορά με χαμόγελο γιατί τα δώρα μας κάνουν να λάμπουμε!

Έξυπνες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν, ξεκίνησε για το νέο χρόνο, πόσο μάλλον για τα Χριστούγεννα. Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί και το σπίτι έχει φρεσκαριστεί, σειρά παίρνουν τα δώρα.

Δώρα μπορούν να ονομαστούν και τα πιο απλά πράγματα. Γιατί η σημασία έχει το ότι προσφέρεις κάτι στον άλλο και όχι το πόσο ακριβό είναι αυτό που προσφέρεις.

Πρώτα από όλα, πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε όλα τα ονόματα των τυχερών που θα τους προσφέρετε δώρα. Ξεχωρίστε με διαφορετικό χρώμα τα ονόματα των μεγάλων και των μικρών. Σημειώστε τις σκέψεις σας για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Τι χρειάζονται; Τι θυμόσαστε να σας έχουν πει πως λατρεύουν; Ή τι θα ήταν όμορφο να αγοράσετε για να έχουν κάτι από σας;

идеи подарков на Рождество:1

Για τους μικρούς μας φίλους

Αυτά τα Χριστούγεννα πείτε«όχι» στις ηλεκτρονικές συσκευές. «Όχι» στα κινητά, «όχι» στα νέα tablets και «όχι» «στα τύπου δεν ξεκολλάει από την οθόνη το παιδί».

Αγοράστε καινούργια χρωματιστά και υλικά κατασκευής για τα παιδιά για να δημιουργείτε μαζί των ελεύθερο χρόνο σας. Αναζητήστε βιβλία που περιέχουν δραστηριότητες, με εικόνες και έξυπνα παιχνίδια γνώσεων.

Μια δική σας δημιουργία, όπως ένα άλμπουμ, με φωτογραφίες του παιδιού σας από τη μέρα της γέννησής του, θα ήταν μια ξεχωριστή ιδέα. Ωστόσο θα μπορούσατε να δωρίσετε ένα «μυστικό» τετράδιο-ημερολόγιο για να το κρατάει μια ζωή.

Ένα νέο συνολάκι για τις χειμωνιάτικες κρύες εξόδους σας, είναι ό, τι καλύτερο. Ωστόσο, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, μια κούκλα, ή ένα πελώριο τρενάκι για τα παιδιά σας, είναι και αυτά προτεινόμενες λύσεις.

идеи подарков на Рождество: 2

Για τους μεγάλους μας φίλους

Για τους γίγαντες της παρέας, το σύζυγο, τη σύζυγο, τα αδέρφια, φίλους, γνωστούς, μπαμπάδες, μαμάδες και ούτω καθεξής, καλό θα ήταν να δωρίσετε ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ.

Παρόλα αυτά, πολλές φορές, το ακριβό δώρο ευχαριστεί σε μειωμένο βαθμό τους εμπλεκόμενους. Γι’ αυτό μην σας ανησυχεί το οικονομικό. Αν τα οικονομικά σας, λόγω πολλών υποχρεώσεων, είναι κάπως μειωμένα αυτό το διάστημα, κάντε μικρά, απλά, καθημερινά και χρήσιμα δώρα στους γύρω σας.

Για παράδειγμα, καινούργια γυαλιά μυωπίας του παππού, κλωστές και όλα τα απαραίτητα για την αγαπημένη ασχολία της γιαγιάς. Βραδινές παντόφλες του μπαμπά και ένα ζακετάκι της μαμάς. Για τα αδέρφια και τους φίλους μπορείτε να αγοράσετε ένα κόσμημα. Ένα δακτυλίδι ή σκουλαρίκια για τις αδερφές ή τις φίλες, μία ανδρική κολόνια για τους αδερφούς και φίλους.

Μία ξεχωριστή πένα και ένα νέο τετράδιο για ένα άτομο της οικογένειας που τη χρειάζεται λόγω δουλειάς του, είναι επίσης μια έξυπνη ιδέα. Ακόμα, δημιουργήστε από μόνοι σας ένα ξύλινο κάδρο με αγαπημένες σας φωτογραφίες, για το σαλόνι ή το δωμάτιο.

идеи подарков на Рождество: 3

Εστιάστε στις προσωπικές ανάγκες του καθενός και είμαι σίγουρη θα βρείτε τα πιο σπουδαία δώρα. Κάντε τα ψώνια σας μόνοι σας, χωρίς άγχος και πίεση. Πάρτε τη λίστα σας…και ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων! Και μη ξεχάσετε να κάνετε δώρο και του εαυτού σας!

 

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.