Οι γιορτές πλησίασαν και οι προτάσεις για έξοδους άρχισαν να μας κατακλύζουν. Ποιά είναι τα χρώματα που είναι must για τις φετινές γιορτές; Όπως πάντα το κόκκινο, το διαχρονικό χρώμα, μαζί με το μαύρο δεσπόζουν στις προτιμήσεις καθώς και στις φετινές πασαρέλες. Πως θα βάλω όμως αυτά τα δύο χρώματα στην γκαρνταρόμπα μου αν δεν μου αρέσουν;

Αξεσουάρ

Όλες οι γυναίκες έχουμε στο ερμάρι μας κάτι σε μαύρο. Είτε αυτό είναι φόρεμα είτε παντελόνι, πάντα υπάρχει η ανάγκη για μαύρα ρούχα γιατί ως γνωστό το μαύρο επιβάλλεται για νυκτερινές εξόδους. Επίσης δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι… δείχνουμε πιο λεπτές! Τώρα για το κόκκινο, δεν χρειάζεται να το φορέσετε ως ρούχο ή ως παπούτσι. Ένα αξεσουάρ που να ταιριάζει, να “σπάζει” τη μονοτονία του μαύρου, μπορεί να κάμει τη διαφορά.

Φέτος ας πρωτοπορήσουμε

Μπορούμε βέβαια φέτος να πρωτοπορήσουμε. Να δοκιμάσουμε να φορέσουμε το κόκκινο χρώμα ως βασικό στοιχείο. Ένα κόκκινο φόρεμα είτε είναι μακρύ ή κοντό, ποτέ δεν περνά απαρατήρητο. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, δοκιμάστε το!

Μακιγιάζ και κόκκινο

Μια από τις πιο κλασσικές και διαχρονικές επιλογές στα χρώματα του κραγιόν είναι το κόκκινο. Πρόκειται για ένα χρώμα στα χείλη που αυξάνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και φυσικά σαγηνεύει τους άνδρες. Διαθέτει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρουν την ιδανική για το χρώμα του δέρματος τους.

Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν οι αποχρώσεις σε σκούρο κερασί, ενώ θα πρέπει να αποφεύγονται οι πορτοκαλοκόκκινες. Από την άλλη μεριά, οι πραγματικές κόκκινες ή κόκκινες με βάση το μπλε αποχρώσεις, όπως και οι αποχρώσεις του μούρου είναι ιδανικές για της μεσαίας απόχρωσης επιδερμίδες. Δώστε λίγο φως στην σκουρόχρωμη επιδερμίδα με ένα κόκκινο κραγιόν στην απόχρωση της ντομάτας.

Το μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν εκπέμπει γοητεία και θηλυκότητα και μπορεί να φορεθεί σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις. Συνδυάστε το με το κατάλληλο μακιγιάζ στα μάτια και μαγνητίστε τα βλέμματα. Οι επιλογές στο βάψιμο ματιών για κόκκινα χείλη είναι πολλές. Στη συνέχεια θα δείτε μια συλλογή από μακιγιάζ με κόκκινα χείλη για κάθε περίπτωση.

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!