Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Christmas Charity Cocktail Party που διοργάνωσαν το Cryssalida Foundation και η ιατρική ομάδα Medicleft την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, στο εστιατόρια «Αλιάδα» στη Λεμεσό.

Μία εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, που έγινε για πολύ καλό σκοπό, καθώς έγινε στο πλαίσιο της στήριξης των παιδιών με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες. Έναν σκοπό που το Cryssalida Foundation υπηρετεί σταθερά εδώ και χρόνια προσφέροντας αφιλοκερδώς στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Για καλό σκοπό

Ο στόχος της ομάδας Medicleft ήταν να γίνει ο κόσμος κοινωνός της προσπάθειας που γίνεται για τη στήριξη των παιδιών αυτών. Να μάθει και να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία μας. Να γίνουμε όλοι κοινωνοί, αλλά και συμμέτοχοι της προσπάθειας αυτής. Ένας στόχος που επετεύχθη, καθώς οι εκλεκτοί καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και συνεισέφεραν προς το μεγάλο αυτό σκοπό.

Πώς θα προετοιμάσετε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην εταιρεία;

Ένας από τους τρόπους ενίσχυσης των παιδιών με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες ήταν μέσω της αγοράς λαχνών. Στην εκδήλωση αυτή, την οποία οργάνωσε η Event Planner Cyprus με επικεφαλής τη Ραντίνα Καμένοβα, έγινε και η κλήρωση για τα οχτώ μεγάλα δώρα που πρόσφεραν οι χορηγοί της βραδιάς: P+P Dental Clinic, Myro jewelleries, CYWEBSEC, Think D, Touch by V, Parklane resort και Παύλος Σταματόπουλος.

Ήταν όλοι εκεί

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί προσκεκλημένοι, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η κα. Χριστίνα Γιαννάκη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο Ιδρυτής του Κυπριακού Κέντρου Σχιστιών και Δυσμορφιών Προσώπου «Medicleft», Δρ. Χριστόδουλος Λάσπος. Για την εκδήλωση μίλησε η Ραντίνα Καμένοβα, επικεφαλής της Event Planner Cyprus που οργάνωσε το event.

Τα καθαρά έσοδα από αυτή την εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από όλους δόθηκαν για τις ανάγκες των μωρών που πραγματικά χρειάζονται τη στήριξή μας. Μία μεγάλη προσφορά αγάπης γι’ αυτά τα μωρά.

 

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.