Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες οι εταιρείες ετοιμάζουν σιγά-σιγά τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους εργαζόμενους. Εσείς πώς θα προετοιμάσετε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην εταιρεία; Θα επιφορτιστείτε -μέσα στο… τρέξιμο της δουλειάς- και το… τρέξιμο για την εκδήλωση αυτή ή θα εμπιστευτείτε τους ειδικούς;

Πώς θα προετοιμάσετε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην εταιρεία;

Οι event planner είναι μία τάση που γνωρίζει άνθιση εδώ και χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη. Πλέον έχει χτυπήσει την πόρτα μας, αφού ήρθε και στην Κύπρο. Ήδη πολλές εταιρείες αναθέτουν αυτές τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους ειδικούς κι έτσι «τρέχουν» άλλοι για να είναι όλα στην εντέλεια.

 

5 προορισμοί στην Ελλάδα για τα Χριστούγεννα

 

Τι είναι η Event Planner Cyprus

Αν ψάχνετε κι εσείς τους ειδικούς που θα φέρουν εις πέρας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας, η Event Planner Cyprus είναι αυτό που ψάχνετε.

Η Event Planner Cyprus σχεδιάζει και πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, είτε ιδιωτικές είτε εταιρικές.

«Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων, γενεθλίων, σημαντικών επετείων, cocktail parties, baby shower. Επίσης το σχεδιασμό συνεδρίων, εγκαινίων μαγαζιών, χριστουγεννιάτικων εταιρικών εκδηλώσεων, αλλά και φιλανθρωπικών γκαλά, όπως το Christmas Charity Cocktail Party στις 18 Δεκεμβρίου για τη ‘Χρυσαλλίδα’ (σ.σ.: μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη παροχή ηθικής, ψυχολογικής και οικονομικής στήριξης και συμπαράστασης προς τα άτομα με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες)», λέει στο LoveLife η Ραντίνα Καμένοβα, υπεύθυνη της Event Planner Cyprus.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Event planner cyprus (@eventplannercy) στις

Γιατί να επιλέξετε event planner;

Επανερχόμενοι στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των εταιρειών -που είναι στα φόρτε τους αυτή την περίοδο- αναζητήσαμε τη χρησιμότητα ενός event planner. Γιατί να στραφεί εκεί μία εταιρεία και να μην ετοιμάσει μόνη της την εκδήλωση, όπως έπραττε στο παρελθόν;

 

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία!

 

«Ολοένα και περισσότερες εταιρείες μας εμπιστεύονται, γιατί αντιλαμβάνονται ότι βγαίνουν κερδισμένες από μία τέτοια συνεργασία. Ουσιαστικά, εμείς αναλαμβάνουμε όλη την προετοιμασία της εκδήλωσης, έτσι οι εταιρείες κερδίζουν χρόνο και χρήμα. Χρόνο, γιατί δεν χρειάζεται να ψάξουν τίποτα, αφού αναλαμβάνουμε πλήρως όλο το σχεδιασμό. Και χρήμα, γιατί η δουλειά μας είναι να βρίσκουμε τις καλύτερες ποιοτικά και οικονομικά λύσεις», εξηγεί η Ραντίνα Καμένοβα.

«Επίσης γνωρίζουμε και κάποια ‘μυστικά’ που κάνουν τις εκδηλώσεις αυτές ξεχωριστές, τέτοια που δεν μπορεί να γνωρίζει όποιος δεν κατέχει το αντικείμενο. Έτσι δίνουμε μία άλλη αίσθηση στα events», προσθέτει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Event planner cyprus (@eventplannercy) στις


Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός; Τα πάντα! «Από την εξεύρεση του χώρου όπου θα γίνει η εκδήλωση, την οργάνωση του catering, την επιλογή της διασκέδασης, την επιλογή του κατάλληλου θέματος για τη διακόσμηση της εκδήλωσης, το sitting plan, όλα όσα χρειάζεται να γίνουν σε μία εκδήλωση. Εξαρτάται πάντα και από το τι μας ζητείται να κάνουμε. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμά του», λέει η υπεύθυνη της Event Planner Cyprus.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Event Planner Cyprus ή στη σελίδα της στο facebook.

 

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.