Η πόλη στολίστηκε, ετοιμάστηκε για τη μεγάλη γιορτή. Τα δέντρα άναψαν κι εμείς πανέτοιμοι για βόλτες. Τα παιδιά δε, έκαναν ήδη τη λίστα τους και περιμένουν τον Άγιο Βασίλη. Σε λίγο θα κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα και θα βγαίνουμε για βόλτα. Στην πόλη μας διοργανώνονται διάφορα Χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ για παιδιά. 10o Εργαστήρι του Άη Βασίλη

Το φεστιβάλ που διοργανώνει ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος Funraising ξεχωρίζει. Το “10ο Εργαστήρι του Άη Βασίλη” οργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού. Απευθύνεται σε παιδιά από 3 χρονών και άνω και σημειώνει κάθε χρόνο μεγάλη επιτυχία.

Λίγα λόγια για το σύνδεσμο

Ο σύνδεσμος Funraising δημιουργήθηκε το 2010 από μια παρέα φίλες που η μόνη τους έγνοια είναι να βοηθήσουν κόσμο που έχει πραγματική ανάγκη. Κύριος στόχος του συνδέσμου είναι η βοήθεια οικογενειών με παιδιά μέχρι 18 χρονών. Σιγά σιγά η παρέα μεγάλωσε με όλο και περισσότερους εθελοντές να εντάσσονται σ’ αυτή. Σήμερα ο σύνδεσμος στηρίζει πάνω από 200 οικογένειες με πακέτα από τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια και οτιδήποτε άλλο είδος πρώτης ανάγκης υπάρχει. Για το λόγο αυτό οργανώνονται συλλογές τροφίμων τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο και παιδικά φεστιβάλ τα οποία βασίζονται στην εθελοντική προσφορά και στις εισφορές του κόσμου. Να πούμε επίσης ότι ο σύνδεσμος καλύπτει έξοδα των οικογενειών αυτών, όπως φροντιστήρια των παιδιών, υποτροφίες για σπουδές κλπ. Ένα νέο κομμάτι του συνδέσμου είναι το funraising blue που παρέχει οικονομική στήριξη για θεραπείες σε παιδιά με αυτισμό.

10ο Εργαστήρι του Άη Βασίλη

Διοργανώνεται φέτος το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού. Είναι ένα ολοήμερο φεστιβάλ στο οποίο τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες παραστάσεις, μουσική, χορό, θέαμα. Μοναδικά εργαστήρια χειροτεχνίας με άφθονα υλικά. Στολίδια που γυαλίζουν και άλλα που φωτίζουν. Με σκούφους και ποδιές θα φτιάξουν υπέροχες λιχουδιές. Κάρτες και χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά. Vintage φωτογραφίες με τον Άη Βασίλη. Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά χειροποίητα μοναδικά. Γευστικές γωνιές, με κάστανα, σοκολάτα, ποτά και πολλά γλυκά.

Μια πολύ σημαντική παρουσία στην πόλη μας το φεστιβάλ αυτό. Μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε. Νάστε σίγουροι ότι θα περάσουν υπέροχα και θα συμβάλετε κι εσείς στο μεγάλο έργο του συνδέσμου!

Μην ξεχνάτε να μάς ακολουθείτε και στο Facebook για να βλέπετε κι εκεί τα θετικά μας άρθρα!