Οι γιορτινές μέρες είναι γεμάτες στιγμές. Η καλύτερη είναι αυτή του ζεστού σπιτιού και της ξεχωριστής ατμόσφαιρας. Δηλαδή, ζεστά ρούχα, ένας καναπές, κρασιά και ροφήματα. Και φυσικά η συντροφιά του τζακιού. Αυτά δίνουν την αίσθηση της αγάπης και της χαράς. Πέραν από τα φωτάκια και τις μυρωδιές των εορτών, αν όχι όλοι οι άνθρωποι, οι αρκετοί αναμένουν τις εορτές για να δουν ταινίες. Ποιες είναι οι 2 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να ξαναδούμε;

Χριστούγεννα χωρίς ταινία, δε γίνεται!

Ποιες είναι οι 2 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να ξαναδούμε συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Ετοιμαστείτε για δυνατά γέλια, μπόλικα χαμόγελα και υπενθύμιση σημαντικών αξιών της ζωής.

2 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να ξαναδούμε

Home Alone-Μόνος στο Σπίτι

Πρώτη και καλύτερη είναι η σειρά ταινιών με τίτλο «Home Alone». Πρόκειται για μια Αμερικανική Χριστουγεννιάτικη κωμική ταινία που λατρεύει αρκετός κόσμος.

Ο μικρός Κέβιν, μόλις οκτώ ετών μένει μόνος στο σπίτι, «κατά λάθος», εφόσον οι γονείς του και ολόκληρο το σόι, φεύγουν για διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Στην πορεία, ο Κέβιν, ενώ απολαμβάνει την ησυχία του, χωρίς τους γονείς του, έρχεται αντιμέτωπος με δυο διαρρήκτες. Με χιουμοριστικό τρόπο και με μια σειρά διασκεδαστικών παγίδων καταφέρνει μαζί με τον «τρομερό» γέρο-Μάρλεϊ, όπως χαρακτηριζόταν, να «νικήσουν» τους ληστές.

Είναι μια ταινία για όλες τις ηλικίες. Συνδυάζει τη δράση, το χιούμορ και ταυτόχρονα δίνει τεράστια σημασία στη δύναμη και στην αξίας της οικογένειας.

2 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να ξαναδούμε

The Polar Express-Το Πολικό Εξπρές

Πρόκειται για μια ταινία η οποία κάνει ακόμα και τους ενήλικες να γίνονται παιδιά. Να μεταμορφώνονται σε ευαίσθητα όντα και να δραπετεύουν από τη ρουτίνα και την «θλιβερή» καθημερινότητά τους.

Το Πολικό Εξπρές, παρουσιάζει ένα νεαρό αγόρι το οποίο αναζητεί απαντήσεις για το αν τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης. Μέσα από απίστευτα ξεχωριστά γραφικά και με την μουσική, κάνουν τον άλλο να θέλει να «ταξιδέψει» μαζί με τον πρωταγωνιστή.

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι μέχρι τον Βόρειο Πόλο για να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη; Μέχρι που φτάνει η πίστη, ταυτόχρονα και η φαντασία σας; Το Πολικό Εξπρές θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις και αυτά τα Χριστούγεννα.

2 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να ξαναδούμε

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα!  Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.