Ένα απ’ τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα τα Χριστούγεννα, είναι η ταινία στο σπίτι. Ζεστό ρόφημα, καναπές και φυσικά να παίζει η τηλεόραση. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κυκλοφορούν πολλές ταινίες και αρκετές από αυτές αξίζουν. Μια τέτοια είναι και το «Four Christmases». Πρόκειται για ταινία του 2008 η οποία θα προσφέρει μπόλικο γέλιο.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά. Το «Four Christmases» είναι μια ρομαντική κωμωδία η οποία μπορεί να προσφέρει άφθονο γέλιο. Γενικότερα το σενάριο είναι ενδιαφέρον και θα έλεγε κανείς πρωτότυπο υπό τις περιστάσεις. Ταυτόχρονα όμως κρύβει μια αλήθεια και αυτό το κάνει πολύ ενδιαφέρον.

Το σενάριο

Ο Brad τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί με την κοπέλα του την Kate. Οι δυο τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Διασκεδάζουν και σε καμιά περίπτωση δεν περνά απ’ το μυαλό τους να αλλάξουν συνήθειες. Μόνο και μόνο η ιδέα να αλλάξουν κάτι τους αηδιάζει. Μάλιστα ο γάμος δεν είναι σε καμιά περίπτωση στα πλάνα τους. Κοινό στοιχείο για τους δυο είναι οι χωρισμένοι γονείς κάτι που έχει άμεση σχέση με την ταινία μας.

Έτσι τα Χριστούγεννα αποφασίζουν πως για να αποφύγουν τους γονείς τους θα πούνε σε όλους ψέματα. Τα ψέματα όμως πολύ συχνά οδηγούν σε άσχημες καταστάσεις. Έτσι και στην ταινία μας, όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια αναγκάζονται να κάνουν τέσσερα διαφορετικά Χριστούγεννα σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια. Γι’ αυτό φυσικά και η ονομασία «Four Christmases».

Το αστέρι

Απ’ τους ηθοποιούς ξεχωρίζει ο Vince Vaughn. Ένας ηθοποιός με πολλά χαρίσματα που ξέρει να κάνει τον κόσμο να γελά. Από μόνο του το γεγονός πως συμμετέχει ο Vince Vaughn είναι αρκετό για να δει κανείς τη ταινία. Βέβαια και η Reese Witherspoon είναι μια καλή ηθοποιός και ο ρόλος της ταιριάζει γάντι.

Από εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε και πολλά για το «Four Christmases». Αυτό που μένει είναι να ευχηθούμε καλή θέαση και φυσικά… Καλά Χριστούγεννα.

Σ’ αρέσουν τα άρθρα μας; Στήριξέ τα! Ακολούθησε τη σελίδα του LoveLife και στο Facebook.


maniatis

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από ειδήσεις, ρεπορτάζ, σκηνές που μόνο θλίψη προκαλούν. Κι όμως υπάρχουν τόσα άλλα θετικά. Βρες τα, δες τα, πες τα και νιώσε περήφανος για εσένα και την ανθρωπότητα.

Και όπως λέει το σλόγκαν μας δες τη θετική πλευρά της ζωής.

Με σπουδές στον τομέα της επικοινωνίας και μεταπτυχιακές σπουδές στη δημοσιογραφία, αλλά και μέσα απ’ την εμπειρία μου στο χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας ένιωσα την ανάγκη για κάτι διαφορετικό. Μια νότα αισιοδοξίας και είμαι σίγουρος πως το ταξίδι που τώρα ξεκινά θα προσφέρει ουσιαστικά και θα βοηθήσει τον καθένα από εμάς ν’ ανακαλύψει τη θετική πλευρά της ζωής.

Προφίλ Συντάκτη

Privacy Preference Center